Serenay Sarıkaya'dan kraliçe geri döndü pozları! Dekoltesiyle darma duman etti - Yedinci Gün

Güncel haber sitesi,son dakika haberlerinden haberiniz olsun

Son Dakika Haberleri

30 Ağustos 2022 Salı

Serenay Sarıkaya'dan kraliçe geri döndü pozları! Dekoltesiyle darma duman etti

Bir dijital platformda yayınlanacak olan Şahmaran dizisiyle seyircinin karşısına çıkacak olan oyuncu Serenay Sarıkaya, sosyal medyada paylaşımlarını sürdürüyor.  Serenay Sarıkaya, Şahmaran dizisinde Burak Deniz ile başrolü paylaşacak.

Hazırlıkları süren dizide Şahsu karakterine hayat veren Serenay Sarıkaya’nın partneri Burak Deniz ise Maran Yaloğlu isimli bir adamı canlandırıyor.

Mert Ramazan Demir, Mustafa Uğurlu, Mahir Günşiray, Ebru Özkan, Saadet Işıl Aksoy ve Nilay Erdönmez gibi isimlerin kadrosunda olduğu Netflix’in yeni dizisi Şahmaran’ın çekimleri Marmaris’te gerçekleşiyor.

Sosyal medyada birçok takipçisi olan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya son olarak dizi çekimlerinde Muğla Sığla Ormanları’ndaki sette ateş yakıldığını gören yurttaşların jandarmaya ve kaymakamlığa dizi ekibini şikayet etmesi sonrası gündeme gelmişti.

Sosyal medyayı aktif kullanan sanatçılar arasında yer alan Serenay Sarıkaya, Instagram hesabında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Şahmeran dizisinde izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Serenay Sarıkaya tatil pozunda zafer işareti yaptı.

Bronz teni ve bikinili paylaşımı ile dikkat çeken ünlü oyuncu zafer işareti yaptı.

1 Temmuz 1992 yılında Ankara’da dünyaya gelen Serenay Sarıkaya, sinema oyuncusu ve aynı zamanda modellik yapıyor. Sarıkaya, sinema sektörüne ilk olarak Şaşkın isimli film ile atıldı.

Serenay Sarıkaya dizileri ve filmleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Pages