Fahriye Evcen ve Burak Özçivit müjdeyi duyurdu! Bakın ikinci çocuklarının cinsiyeti neymiş - Yedinci Gün

Güncel haber sitesi,son dakika haberlerinden haberiniz olsun

Son Dakika Haberleri

27 Ağustos 2022 Cumartesi

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit müjdeyi duyurdu! Bakın ikinci çocuklarının cinsiyeti neymiş

Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Çalıkuşu’ dizisinin setinde başrol paylaşan ve daha sonra aşk yaşamaya başlayan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit 2017 yılında yaşadıkları aşkı büyük bir törenle nikah masasına taşımışlardı.

Büyük aşklarıyla herkesi imrendiren ünlü çift 2019 yılında oğulları Karan’ı kucaklarına alarak ilk kez anne baba olma duygusunu tatmışlardı. Oğulları Karan daha yeni 3 yaşına basan ünlü çift geçtiğimi ay hayranlarına müjdeli bir haber vermişlerdi.

Çift tatildeyken Fahriye Evcen’in hamile olduğunu ve ikinci bebeklerini beklediklerini sevenleriyle paylaşmışlardı. Basın mensuplarının “Neler hissediyorsunuz?” sorusuna “Biz de yeni öğrendik, inanılmaz heyecanlıyız. Çok sevindik. O kadar yeni ki Karan’a bile söyleme fırsatımız olmadı. Hatta gördüğünüz gibi yolu bile şaşırdım, farkında olmadan kapalı yola girdim.” diyerek tepki vermişlerdi.

Sevindiren haberlerinden sonra nazara gelen ünlü çift ilk önce tartışma olaylarına karışmış ardından korona virüse yakalanmıştı. Daha sonra ise evliliklerinde sorunlar çıktığı ve ayrılacakları iddiaları ortaya atılmıştı.

Bütün ayrılık iddialarının yalan olduğunu birlikte çekilmiş bir pozlarıyla  açıklayan ünlü çift için sonra da bebeklerinin ikiz olduğu ve cinsiyetlerinin birinin kız birinin erkek olduğu iddiası ortaya atılmıştı. Cinsiyete önem vermediklerini daha önceki konuşmalarında açıklayan çift bebeklerinin cinsiyetini öğrendi.

İkinci çocuklarını kucaklarına almak için gün sayan oyuncu çiftten 35 yaşındaki 4 aylık hamile olan Fahriye Evcen bebeğininin cinsiyetini öğrendi. Ünlü çiftin bir erkek çocuğu olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Pages