Balıkesir'de korkutan deprem: İstanbul'da da hissedildi - Yedinci Gün

Güncel haber sitesi,son dakika haberlerinden haberiniz olsun

Son Dakika Haberleri

21 Temmuz 2022 Perşembe

Balıkesir'de korkutan deprem: İstanbul'da da hissedildi

Balıkesir’de korkutan deprem: İstanbul’da da hissedildi

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, Balıkesir’in Gönen ilçesinde saat 18:44’te 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Balıkesir’in ilçelerinde ve şehir merkezinin yanı sıra Çanakkale ve ilçeleri ve Bursa’da da hissedilen deprem ilk bilgilere göre herhangi bir yıkıma yol açmadı. Balıkesir Valiliğinin AFAD ve güvenlik güçleri aracılığıyla ilçelerde ve köylerde herhangi bir hasar olup olmadığını araştırdığı öğrenildi.

Balıkesir Belediye Başkanı’ndan açıklama
 Kaymakam beyle otururken hafif bir şekilde hissettik. Bir olumsuzluk olduğunu düşünmüyoruz ama ekiplerimiz muhtarlıklarımızdan bilgi alıyor. Herhangi bir olumsuzluk yok. Geçmiş olsun diyoruz tüm hemşehrilerimize. Biz zaman zaman yaşıyoruz. Yıl içerisinde 3-4 defa bu şiddette hissediyoruz. Panik yapacak bir durum yok. Halkımız makul karşıladı. İnceleme yapıldığında net bilgiler gelir. Şu anda kimseyi endişelendirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum” ifadelerini kullandı.

 

AFAD: Olumsuz bir ihbar alınmamıştır
AFAD, Balıkesir’in Gönen ilçesinde yaşanan 4,6 büyüklüğündeki depreminin ardından bölgeden olumsuz bir ihbar alınmadığını açıkladı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), 18.44 sıralarında Gönen ilçesinde 4,6 büyüklüğündeki depremin ardından bölgeden gelen olumsuz bir ihbar bulunmadığını sosyal medya hesaplarından açıkladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Pages