Hayallerinize yeni sezonda adım atın! - Yedinci Gün

Güncel haber sitesi,son dakika haberlerinden haberiniz olsun

Son Dakika Haberleri

19 Mayıs 2022 Perşembe

Hayallerinize yeni sezonda adım atın!

Dünya trendlerini cazip fiyat avantajıyla bayanların beğenisine sunan Butigo, şıklığından taviz vermeyenlerin hayallerini yansıttığı 2018 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’yla dikkatleri üstüne çekiyor.

Butigo’nun bahar koleksiyonunda pastel, dore ve lameler ön plandayken; yaz koleksiyonunda ise metal boncuk ve trok bilgileri dikkat çekiyor. Çok yakında hayata geçecek www.butigo.com.tr ise en iddialı modelleri, tasarımcı işbirlikleri ve alışveriş kolaylığı ile moda severlerin karşısına çıkacak.

Farklı hanım profillerinden esin alarak hazırladığı koleksiyonu ile dikkat çeken Butigo, şıklığı ve feminenliği bütün tasarımlarına yansıtıyor. Sezon trendlerini yansıtan modelleri hanımlara ulaşılabilir fiyatlarla sunan Butigo bahara; pastel tonlar, pembeler, dore ve lamelerle selam diyor. Yaz mevsimi ile beraber Butigo’nun; troklu, incili, ışıltılı, metalik ve 3d modellerin yanı sıra dünya trendi “feminen” sneaker’ları biçim sahibi hanımefendilerin tercihi olacak. Yeni sezonla beraber fazlaca yakında hayata geçecek “www.butigo.com.tr” ise iddialı modelleri ve tasarımcı işbirlikleriyle moda severlerin beğenisine sunulacak.

 

Hem gündüz bununla birlikte gece için şık alternatifler sunan marka, tasarımlarında bayanların değişik biçim ve kombinlerle kullanabileceği pabuç çeşitliliğini ön planda tutuyor. Butigo’nun 2018 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda; zincir-zımba-metal detaylar, bant oyunları, ışıltılar ve metalik etkilerin hâkimiyetindeki onlarca modelin yanı sıra zarif dokunuşlu nakış işlemeli ve military modeller de yeni sezonun alternatifleri içinde yerini alıyor. Butigo; zımba, toka, taş, boncuk ve 3d detaylarla süslenen sandalet ve terlik modelleriyle de yaz sezonunda fazlaca iddialı.

Butigo 2018 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu’nda yer edinen şık ve havalı sneaker’lar ise, etken yaşamla beraber rahatlığı ön planda tutan hanımlara hitap ediyor. Gün geçtikçe topuklularını bir kenara bırakıp, hem trend hem konforlu sneaker’ları yeğleyen kadınları, yeni sezonda birbirinden biçim modeller karşılıyor. Artık yürüyüşe, alışverişe, işe yada gece eğlencesine sneaker‘la gitmek mümkün. Günün her saatinde her biçim giysiye müsait Butigo’nun feminen sneaker’ları da yeni sezonla beraber fazlaca daha havalı ve gösterişli. Yeni sezonda konforun en cool hali olan Butigo’nun siyah/gri simli star ve taş ayrıntılı çorap sneaker’larını, bayanlar talep eder etek talep eder pantolonlarıyla kombinleyerek stilleriyle ayrım yaratacaklar. Butigo’nun kalınca tabanlı sneaker’ları ise 2018 yılının en trend sokak adımlarından biri olma yolunda güvenilir adımlarla ilerliyor.

 

Butigo’nun yeni koleksiyonu, birçok değişik seçimi bir araya getiren yüzlerce modeliyle şehirli kadının çağdaş tarzına hitap ediyor. Sezonun en öne çıkan trendlerinden biri olan ‘metal etki’, Butigo’nun parlak ve ışıltılı materyallerin bir arada kullanıldığı kalınca tabanlı modelleriyle kendini gösteriyor. Butigo’nun spor taban sandaletleri ise birbirinden iddialı tasarımları ile dönemin moda çizgisini taşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Pages