Buruk Ödül - Yedinci Gün

Güncel haber sitesi,son dakika haberlerinden haberiniz olsun

Son Dakika Haberleri

25 Mayıs 2022 Çarşamba

Buruk Ödül

Buruk Ödül

Buruk Ödül

TV ekranlarında fenomenleşen günlük dizi film Emanet’in Başrol oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan, ödüle doymuyor.

Yurt içi ve dışı birçok armağan alan yakışıklı oyuncu Halil İbrahim Ceyhan, bu ödüllerin kendisi için büyük motivasyon bulunduğunu dile getirdi.

Emanet adlı dizi filmimizde başrolü paylaşmış olduğu Sıla Türkoğlu ile beraber aşk yaşayan bir çifti canlandıran Halil İbrahim Ceyhan, seyircinin takdirini de Türkiye gençlik ödüllerinde 1.600.000 i aşan oy payı ile senenin en iyi dizi çifti seçilerek gördüklerini vurguladı.

Grand Cevahir otel’de meydana getirilen görkemli armağan gecesinde senenin en iyi TV dizi filmi çifti ödülünü tek başına alan Halil İbrahim Ceyhan “İkimize beraber verilen bir ödüldü.

Yılın en iyi dizi çifti ödülü. Bu ödülün kariyerimde aldığım tek buruk armağan olmasını temenni ediyorum.

Çünkü bizim işimiz izleyicinin sevgi ve saygısı ile doğru orantılı bir yükseliş gerektiriyor.

Partnerimin imal firması ile ayrılma sonucu aldığından ötürü, seyirci tarafınca verilen ödüle reaksiyon göstermesi ve gelmemesi bana olmasıyla birlikte seyirci için de bir burukluk yaşattı.

Profesyonel olarak birtakım ayrımların iyi yapılması gerekiyor, bunun ne kadar mühim bir konum bulunduğunu da yeniden algı ettiğim bir konum yaşadım.

Kendi adıma haysiyet ve saadet duydum, fakat buruk bir luk yaşadım” dedi.

Oyunculuk kariyerinde süratli adımlarla zirveye yürüyen Halil İbrahim Ceyhan, oyunculuğun ancak ezber yapmış olup kamera karşısında rol kesmek olmadığını oyunculuk tarifinin günümüzde daha geniş bir kavram haline geldiğini de laflarına ekledi.

Halil İbrahim CEYHAN kimdir?

Halil İbrahim Ceyhan Kimdir?

 

1982 senesinde Sivas’ta hayata merhaba dedi

ilk ve orta öğrenimini Orada tamamladıktan sonrasında İstanbul’a yerleşti. Üniversite hayatıyla beraber oyunculuk, şan ve modellik eğitimi aldı.

Birçok meşhur markanın mankenliğinin yanı sıra modellikte de mühim kariyer ödüllerine haiz oldu.

Müzikle de ilgilenen Halil İbrahim, Serdar Ortaç, Suat Aydoğan Oğuz Berkay fidan şeklinde meşhur isimlere de laf ve müziğiyle yardımcı oldu.

Asıl işinin oyunculuk bulunduğunu sık sık dile getiren Halil İbrahim, aktüel olarak popüler bir dizide başrol oynamakta ve bu alanda da çok hatırı sayılır ödüllerle beraber dünya piyasasında kendinden laf ettirmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Pages