Batuflex 2022 turnesi başlıyor - Yedinci Gün

Güncel haber sitesi,son dakika haberlerinden haberiniz olsun

Son Dakika Haberleri

16 Mayıs 2022 Pazartesi

Batuflex 2022 turnesi başlıyor

2021 Eylül, Ekim aylarında turnesi çıkıp, tüm konserlerini sold out çıkan Batuflex, Mayıs ayıyla beraber 2022 turnesine de başlıyor.

Batuflex 2022 turnesi başlıyor

 

2021 Eylül, Ekim Aylarında Turnesi Çıkıp, Bütün Konserlerini Sold Out Çıkan Batuflex, Mayıs Ayıyla Birlikte 2022 Turnesine De Başlıyor.

Çevresinden Almış Olduğu Müspet Tepkiler Ve Çocukluğundan İtibaren Arasında Büyüyen Rap Aşkı, Bir Taraftan Da Avrupa Bilhassa Almanya Ve Fransız Rap Esintileriyle De Birleşince Batuhan Uzunkol İçin Artık Rap Üstüne Odaklanma Vakti Gelmişti. Gelecekte Her İnsanın Batuflex Olarak Tanıyacağı Ve Kendi Hususi Dinleyici Kitlesinin De Oluşacağı Adımlar Oldukça Geçmeden Batuhan Uzunkol Tarafınca Atılmaya Başlanmıştı. Yıl 2019’u Gösterdiğinde Batuhan Uzunkol Artık Batuflex Olmuş Ve İlk Ustalaşmış Kaydı Olan, Bununla Birlikte Bütün Dijital Platformlarda Yayımlanan “Yükselmemi İstemezler” Teklisiyle Birlikte Ustalaşmış Rap Camiasına Adımını Atmış Ve Batuflex Adını Duyurmuştur. Batuflex, 2019 “Yükselmemi İstemezler” Teklisiyle Sağlam Bir Kariyer Başlangıcı Yapıp, Atm, Kafa Roket, Amcalar Geldiğinde Parçalarıyla Birlikte Kitlesini Kazanmış Ve Rap Topluluğunda Yerini Sağlamlaştırmıştır. Batuflex Ek Olarak Uzi Ve Lvbel C5 Düetleriyle Birlikte Rap Toplumunun Öteki Dinleyicilerine De Hitap Etmiştir. 2021 Senesinde Çıkardığı “Dalga” Teklisi Ancak Batuflex’i Spotify Müzik Platformunda 50 Milyon Kere Dinletmiş, “Ralli” Şarkısıyla Birlikte Bir 67 Milyon Dinlenme Daha Almıştır. Yaptığı Çıkışlar Ve Dinlenmeleriyle Birlikte 2021 Altın Kelebek En İyi Rap Sanatçısı Ödülüne Aday Gösterilmiştir. Batuflex Nisan 2022 İtibariyle Ancak Spotify Müzik Platformunda Toplam 350 Milyondan Fazla Dinlenmeye Ulaşmıştır. 5-6 Mayıs Kıbrıs Konserleriyle Birlikte Dinleyiciyle Buluşan Batuhan Uzunkol (Batuflex), Campusteam Menajerlik Şirketinin Takvimine Gore 11 Mayıs Tekirdağ, 13 Mayıs Eskişehir, 21 Mayıs İstanbul, 30 Mayıs Isparta, 3 Haziran Kuşadası, 16 Haziran Ankara Ve 22 Haziran Bodrum Konserleriyle Birlikte Turnesinin İlk Çeyreğini Tamamlayacak. Şubat Ayında Çıkardığı Paranoya Düetiyle Dinleyicileriyle Buluşan Batuflex, Ancak Spotify Müzik Platformunda Toplam 358 Milyon Dinlenmeye Ulaşmıştır. Batuflex’in, Ekim Ayı İtibariyle Avrupa Konserlerine De Başlamış Olacağı Ulaştığımız Bilgiler Arasındadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Pages