TOKAT GÜNDEM GAZETESİ 20 YAŞINDA - Yedinci Gün

Güncel haber sitesi,son dakika haberlerinden haberiniz olsun

Son Dakika Haberleri

4 Haziran 2020 Perşembe

TOKAT GÜNDEM GAZETESİ 20 YAŞINDA

TOKAT GÜNDEM GAZETESİ 20 YAŞINDA




TOKATGÜNDEM- 20 yıl önce birlikte inşa ettiğimiz Tokat Gündem’in gerçek sahibi olan okurlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Başarılarla bir yaş daha büyümenin mutluluğunu yaşıyoruz

Tokat Gündem Gazetesi adını güzel Tokat ilinin isminden almış, memleketine ve insanlarına sevdalı kadrosu ile 20 yıllık yayın hayatı boyunca okuyucusunu incitecek tek satır yazmamıştır. Tarafsız, ilkeli ve bağımsız yayıncılığıyla kamuoyunun takdirini toplamıştır. Her zaman toplumla bütünleşen, toplumu aydınlatan, halkın doğru bilgiye ulaşmasını sağlayan, her yeniliği ve değişimi tarafsız bir gözle yansıtan siyasi, sosyal ve ahlaki çizgisinden ödün vermeyen bir gazete olmuştur.

GAZETE’DEN ÖTE

Yaptığı haberlerde yereldeki gündemi belirlemesinin yanı sıra ulusal basında da kendine yer bulan Tokat Gündem Gazetesi ve Tokat Kültür Dergisi ailesi olarak her yıl düzenledikleri Tokat Enler Ödül töreni, Hey Onbeşli tiyatro oyunu, TV Programları ve organize ettiği tarım ve turizm Panelleri ile okuyucusunun ona verdiği ‘’GAZETE’DEN ÖTE’’ unvanına layık olma gayretindedir.

Tokat Gündem Gazetesinin 20’nci yılı kapsamında bir açıklama yapan gazetenin imtiyaz sahibi Bayram Güvercin, Anadolu’nun inanç, örf, adet ve geleneklerine bağlı kalarak haber yapan gazetemizin bugünlere ulaşmasında emeği geçen, muhabirinden dizgicisine, matbaa ustasından, yazı işleri müdürüne, tashihçisinden foto muhabirine, gazetemizi okuyucularıyla buluşturan dağıtıcılarımıza, bizleri 20 yıldır yalnız bırakmayan değerli okuyucularımıza, her alanda desteklerini esirgemeyen ilimizin değerli büyüklerine, STK başkanlarına ve iş adamlarına şahsım ve yayın kurulumuz adına yürekten sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Pages