KARADENİZDE FINDIĞI RÜZGAR VURDU - Yedinci Gün

Güncel haber sitesi,son dakika haberlerinden haberiniz olsun

Son Dakika Haberleri

10 Haziran 2020 Çarşamba

KARADENİZDE FINDIĞI RÜZGAR VURDU

Ordu'da Mart ayında yağan karın ve gelen soğuk havanın ardından fındığı bu kez de şiddetli Rüzgâr vurdu. Ordu'nun bir çok yerinde rüzgar nedeniyle kopan Fındık bahçelere savruldu.

https://youtu.be/d_afZBXYgeA

 

https://www.youtube.com/watch?v=ePSkhUZBpHc



"Fındığın başı bir türlü dertten kurtulmuyor. Mart ayında yağan karın ve gelen soğuk havanın ardından fındığı bu kez de şiddetli Rüzgâr vurdu.

 







 

Çarşamba günü bu akşam saatlerinden itibaren etkisini göstermeye başlayan Rüzgâr Ordu'nun Akkuş İlçesi Haliluşağı musullar mahallesinde pek çok yerde fındık yapraklarına Şiddetli rüzgarın etkisiyle bir birine çarpan fındık dallarından kopan yapraklar ve karanfiller bahçelere savruldu. Fotoğraflar Ordu'nun Akkuş İlçesi Haliluşağı Musullar Mahallesi sakinlerinden Onur Yılmaz, tarafından çekildi.Görüntülerde de açıkça görüleceği üzere bahçe rüzgar nedeniyle fındık yapraklarıyla doldu. Don afetinin ardından bir darbe de Rüzgâr'dan yiyen fındık havalar ısınsa da zarar görmeye devam etti."Akkuş'ta Üretici Ürününü Sigorta yaptırmayan fındık üreticisi artık zarar nereden gelecek diye kara kara düşünmeye başladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Pages