Çamaş İyi Parti’de İsmail Çıtır, Güven Tazeledi - Yedinci Gün

Güncel haber sitesi,son dakika haberlerinden haberiniz olsun

Son Dakika Haberleri

9 Mart 2020 Pazartesi

Çamaş İyi Parti’de İsmail Çıtır, Güven Tazeledi






































Ali Yazan Ordu/Çamaş
İYİ Parti Çamaş İlçe Başkanlığı olağan 1. kongresi gerçekleştirildi. Tek liste halinde gidilen kongre seçimlerinde mevcut başkan İsmail Çıtır, yeniden başkanlığa seçildi.
Çamaş 15 Temmuz Parkında gerçekleştirilen kongreye, İYİ Parti Ordu İl Başkanı Çiğdem Çelenk Karakaya,İYİ Parti İlçe Başkanları İYİ Parti temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.
Açılış ve yoklama ardından
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşıyla başladı.Kongreye Divan Kurulu Abdullah Kılıç,Fatma Çebi,Gökçe Emekci,seçildi.
Kongrede bir konuşma gerçekleştiren İyi Parti İlçe Başkanı İsmail Çıtır, Gururunu duyduğum ve atanmış ilçe başkanı olarak görev aldığım bir senenin sonunda yine aday olarak karşınızda bulunuyorum. İyilik hareketinin lideri Meral Akşener ile birlikte bir tohumda Çamaş’da attık.Ordu’da ki arkadaşlarımızla koordineli bir şekilde çalışmalar yaptık. Sonuç ne olursa olsun çok kısa zamanda partimizi seçimlere soktuk. Çalmadık kapı uğramadık köy bırakmadık. Kutuplaşmış siyasetin malzemesi olmadık. Temiz bir siyaset gerçekleştirdik. Seçimlerden iyi bir sonuç aldık. Fakat yine durmadık. Hemen seçimden sonra mahalle muhtarlarımızla buluşup dertlerini dinledik. Çamaş ’da alternatif iktidar partisi olmak adına var gücümüzle çalıştık. Bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyor, takdiri siz kıymetli delegelerimize bırakıyorum dedi.
Konuşmaların ardından ve tek liste halinde gidilen 1. kongre seçimlerinde mevcut Başkan İsmail Çıtır, yeniden başkanlığa seçildi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Pages