Kravatın yerini teknoloji aldı - Yedinci Gün

Güncel haber sitesi,son dakika haberlerinden haberiniz olsun

Son Dakika Haberleri

11 Haziran 2019 Salı

Kravatın yerini teknoloji aldı

Babalar Günü’nde gömlek ve kravat hediye etmek geçmişte kaldı: Teknoloji meraklısı babalar, hem evde hem ofiste hem de araçlarında kullanabilecekleri akıllı cihazlar istiyor.

Yaşamın her alanına dokunan teknoloji, insanların hediyeleşme alışkanlıklarını da değiştiriyor. Babalar Günü’nde hediye kutusunu açan teknoloji meraklısı babalar, artık gömlek ve kravat gibi sıradan hediyeler yerine hayatlarını kolaylaştıracak akıllı cihazlar görmek istiyor.


Büyük alışveriş merkezleri başta olmak üzere kalabalık şehirlerde sıkça yaşanan park edilen aracın yerini bulamama sorunu, teknolojiyle tarihe karışıyor. Anker Roav Smartcharge F2 Akıllı Araç Bulucu sahibi babalar, akıllı telefonlarındaki uygulama üzerinden araçlarının nerede olduğunu anında öğrenebiliyor.


Roav Smartcharge F2, aynı zamanda telefondaki şarkıları Bluetooth ile aracın ses sistemine yönlendiriyor; eller serbest modu özelliğiyle babaların direksiyonu bırakmadan güvenli bir şekilde telefon görüşmesi yapmasını mümkün hale getiriyor.


Kablosuz Bluetooth kulaklıklar, günlerinin büyük bölümünü telefon görüşmeleriyle geçirenlerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Anker Soundcore Liberty Air, hem sık telefon görüşmesi yapan hem de dinlediği müziklerde yüksek kalite arayanlara hitap ediyor. Bluetooth 5 bağlantı teknolojisiyle çalışan kulaklık, 20 saat konuşma süresi, çift mikrofonu ve dokunmatik kontrolleri ile dikkat çekiyor.


ebula Capsule, geleneksel projeksiyon makinelerinin tüm yeteneklerini yalnızca bir kola kutusu büyüklüğündeki gövdesinde topluyor. Dünyanın en saygın tasarım ödüllerinden biri olan Red Dot Design Award sahibi olan portatif projeksiyon, akıllı telefon ve bilgisayarlara kolayca bağlanarak toplantılardaki multimedya ihtiyaçlarını tümüyle karşılıyor, Tek şarjla 3,5 saat video oynatabilen cihaz, 8 GB dahili hafızasıyla geliyor.











Kaynak: Hürriyet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Pages