Huawei Mate X’e karşı Apple’dan bomba tablet - Yedinci Gün

Güncel haber sitesi,son dakika haberlerinden haberiniz olsun

Son Dakika Haberleri

6 Mart 2019 Çarşamba

Huawei Mate X’e karşı Apple’dan bomba tablet

Geçtiğimiz haftalarda Huawei ve Samsung gibi dev şirketler katlanabilir ekranlı telefon tanıtınca gözler Apple'a çevirildi. Rakiplerine karşı geride kalmak istemeyen şirket, katlanabilir ekranlı telefon çalışmalarına başladı.

Son zamanlarda gündemden düşmeyen katlanabilir telefonlara Apple tarafından bir yenisi daha ekleniyor. Katlanabilir iPad üzerinde çalıştığı iddia edilen şirket, kullanıcılarını heyecanlandırdı.

Apple'ın kurucularından Steve Wozniak katlanabilir telefon konusunda geç kaldıklarını belirtmişti. Buna karşı Ünlü endüstriyel tasarımcı Roy Gisling tarafından konsept tasarım paylaşıldı. 


Uzun bir süredir Samsung ile ekran ortaklığı bulunan teknoloji devinin Güney Koreli şirketle katlanabilir telefon hakkında görüştüğüne dair raporlar geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Bu iddiayla birlikte desteklenen telefonun konsept tasarımı paylaşılınca Apple'ın katlanabilir telefon çıkarma olasılığı daha da yükseldi.


Ortaya çıkan iddialara göre Samsung Display, Apple'a 7.2 inç boyutunda ekran sundu. Bu boyutun Galaxy Fold'tan daha fazla olduğunu belirtelim. Konu hakkında henüz açıklama yapmayan şirketin katlanabilir ekran üretme konusunda biraz daha zamana ihtiyacı var gibi gözüküyor.















Kaynak: Hürriyet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Pages