24. dönem POMEM başvuru tarihi belli oldu mu? POMEM polis alımı ne zaman? - Yedinci Gün

Güncel haber sitesi,son dakika haberlerinden haberiniz olsun

Son Dakika Haberleri

8 Şubat 2019 Cuma

24. dönem POMEM başvuru tarihi belli oldu mu? POMEM polis alımı ne zaman?

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün (EGM) polis ihtiyacının karşılanması için kurulan Polis Akademisi'ne bağlı 4 aylık eğitimin verildiği Polis Meslek Eğitim Merkezleri'ne (POMEM) 24. dönem başvurularının ne zaman başlayacağı, polis olma hayali kuran gençler tarafından merak ediliyor. Peki, 24. dönem POMEM başvuru tarihi belli oldu mu? POMEM polis alımı ne zaman?

Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde (POMEM) polis adayları, hem teorik hem de pratik anlamda zorlu bir eğitim sürecinden geçirilerek mesleğe hazırlanıyor. Son olarak 23. dönem POMEM alımları için mülakat süreci başlamıştı. Gözler şimdi 24. dönem alımlarında. İşte, konuya ilişkin ayrıntılar...


BAŞVURU TAKVİMİ BELLİ OLDU MU?


Emniyet Genel Müdürlüğünün polis ihtiyacının karşılanması için Polis Akademisine bağlı 4 aylık eğitimin verildiği POMEM'lerde, her yıl lisans ve önlisans mezunu yüzlerce genç, polis olabilmek için ter döküyor.


24. dönem POMEM başvurularının 23. döneme dair sürecin bitmesinin ardından başlayacağı tahmin ediliyor. 24. dönem POMEM polis alımları hakkında resmi bir açıklama yapıldığı takdirde haberimizden okuyabilirsiniz.















Kaynak: Hürriyet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Pages