Meghan Markle’ın gelinliği ile ilgili detaylar belli oldu! - Yedinci Gün

Güncel haber sitesi,son dakika haberlerinden haberiniz olsun

Son Dakika Haberleri

3 Eylül 2018 Pazartesi

Meghan Markle’ın gelinliği ile ilgili detaylar belli oldu!


İngiltere Prensi Harry ve ABD'li oyuncu Meghan Markle’ın düğününe haftalar kala, 19 Mayıs’ta gerçekleşecek törenle ilgili detaylar belli olmaya başladı. Markle’ın 135 bin dolar değerindeki bir gelinlikle dünyaevine gireceği iddia edildi





İngiltere Prensi Harry ve Meghan Markle'ın 19 Mayıs'ta gerçekleşecek törenle ilgili detaylar netleşmeye başladı.



İngiliz basınında yer alan haberlere göre kraliyet ailesine yakın kaynaklar, Meghan Markle'ın bir tanesinin tasarımı İngiliz moda evi Ralph & Russo'ya ait olan iki farklı gelinlik giyeceğini söyledi.



36 yaşındaki eski oyuncunun gelinliğinin 135 bin dolar olduğu belirtilirken, gelinliğin İngiliz modaevi Ralph & Russo'ya ait olduğu kaydedildi. 



Meghan Markle'ın gelinlikle, St. George Şapeli’ndeki koridorunda yürüdüğü andan itibaren, Kraliçe Elizabeth'in Windsor Sarayı'nda düzenleyeceği resepsiyona kadar görüleceği belirtildi.



Ralph & Russo gelinliğin boncuk işlemeli ve el yapımı olduğu konuşulurken, ikinci gelinliğin detayları hakkında bir bilgi bulunmuyor.



İngiliz basınında 135 bin dolarlık gelinliğin fiyatı fazla bulunurken, \



Öte yandan geçtiğimiz ay üçüncü çocuğunu dünyaya getiren Cambridge Düşesi Kate Middleton, Alexander MacQueen tasarımı bir gelinlik tercih etmişti. 250 bin sterlin değerindeki gelinlik, moda tarihinin unutulmaz gelinlikleri arasına girmişti.














































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Pages