Son dakika... 24 Haziran seçimlerine 7 gün kaldı (17 Haziran 2018) - Yedinci Gün

Güncel haber sitesi,son dakika haberlerinden haberiniz olsun

Son Dakika Haberleri

17 Haziran 2018 Pazar

Son dakika... 24 Haziran seçimlerine 7 gün kaldı (17 Haziran 2018)


Son dakika... 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine 7 gün kaldı. Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce, Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu ve Doğu Perinçek vatandaşlarla çeşitli etkinliklerle bir araya gelerek, Selahattin Demirtaş da sosyal medya üzerinden projelerini anlatıyor. Haberturk.com gün içerisinde Cumhurbaşkanları adaylarını takip ediyor. İşte gününün bütün gelişmeleri...






Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün saat 17.00'de Yenikapı'da miting düzenleyecek. HDP ise aynı saatte Bakırköy Cumartesi Halk Pazarı'nda vatandaşlarla bir araya gelecek. CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, saat 13.00'te Tunceli'de, saat 16.00'da Elazığ'da ve saat 18.00'de ise Tokat'ta miting düzenleyecek. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saat 14.00'te Sincan-Etimesgut STK temsilcileri ve muhtarlarla buluşma programına katılacak. Kılıçdaroğlu, saat 17.00’de Altındağ STK temsilcileri ve muhtarlarla bir araya gelecek.



Kılıçdaroğlu: Muharrem İnce, kitlelere güven veriyor


Gazete Habertürk'ten Kübra Par, seçimlere 1 hafta kala CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile 24 Haziran sonrası senaryoları konuştu. Kemal Kılıçdaroğlu, "İnce, kitlelere güven veriyor. Seçilecek, yeni ufuk açacak. İfade, din-vicdan özgürlüğü ve yargı bağımsızlığı istiyoruz. Millet İttifakı, bu ilkeleri gerçekleştirinceye kadar sürer" diye konuştu.






 


25 Haziran sabahında Türkiye'de neler değişecek


24 Haziran seçimi için geri sayım başlarken, Türkiye’nin uyanacağı 25 Haziran sabahının ayrıntıları da netleşiyor. Siyasi partilerin vaatleri, yeni dönemde OHAL’in kalkacağına, askerlik sisteminin hem bedelli hem bedelsiz tümden değişeceğine, ülke bütçesinden vatandaşın cebine giren payın artacağına işaret ediyor. 







Başbakan Yıldırım çay davetini geri çevirmedi


Başbakan Binali Yıldırım, miting sonrası pankart açarak kendisini çay içmeye davet eden Akkaya ailesinin istediğini geri çevirmedi.Yıldırım, Akkaya ailesinin Çiçekli Mahallesi'nde bulunan evine çay içmeye gitti. Yıldırım bir süre aile ile sohbet etti. Başbakan Yıldırım ailenin çocuklarına oyuncak hediye etti.











Erdoğan'dan Kandil açıklaması: Toplantı alanlarını vurduk


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hayvan haklarıyla ilgili yeni yaptırımları ve düzenlemeleri içeren hükümet tasarısını inşallah seçim sonrası dönemde süratle yürürlüğe sokacağız" dedi. Ayrıca Suruç'taki saldırıya ilişkin, "Bu yaklaşım PKK'nın artık alışılmış yaklaşımı. Hele hele bunlar Şanlıurfa'da böyle bir şeyi hiç hazmedemiyorlar" ifedelerini kullandı. Erdoğan "Kandil Operasyonu'na ilişkin toplantı alanlarını vurduk" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Pages