Marmaris bayram namazı saati! Diyanet 2018 Marmaris Ramazan Bayramı namaz saati kaçta? - Yedinci Gün

Güncel haber sitesi,son dakika haberlerinden haberiniz olsun

Son Dakika Haberleri

14 Haziran 2018 Perşembe

Marmaris bayram namazı saati! Diyanet 2018 Marmaris Ramazan Bayramı namaz saati kaçta?


Marmaris bayram namazı saat kaçta? sorusu Ramazan Bayramı'nın ilk günü en önemli ibadetlerden biri olan bayram namazını kılmak isteyen Marmarisliler ve tatilciler tarafından soruluyor. Bayram tatilini fırsat bilen tatilciler için Marmaris uğrak yeri oldu. Peki Marmaris'te Ramazan Bayramı namaz saati kaçta?






Marmaris Ramazan Bayramı saati, Marmarisliler kadar Marmaris'i tatil mekanı olarak seçen tatilciler tarafından da araştırılıyor. Muğla'nın en önemli turizm ilçelerinden biri olan Marmaris'te bayram namazı saat kaçta? İşte diyanet İşleri Başkanlığı'nın verilerine göre Marmaris Ramazan Bayramı saati.



MARMARİS BAYRAM NAMAZI SAATİ 2018


Diyanet İşleri Başkanlığı verilerine göre, Marmaris'te Ramazan Bayramı'nın ilk günü saat 06.30'da okunacak ezanla birlikte bayram namazı kılınacak.













 


MARMARİS'TE BAYRAM BEREKETİ


RAMAZAN Bayramı tatillerini Marmaris'te geçirmeyi tercih eden aileler, otellerine yerleştikten sonra, plaj, otel havuzu ve su parklarına akın etti.


Ramazan Bayramı tatili için Marmaris'i tercih edenler, ilçeyi hareketlendirdi. İlçeye gelişte karayolunda araç konvoyları oluştu. Konaklama tesislerine yerleşen tatilciler, sıcak havada serinlemek için plaj, otel havuzu ve su parklarını doldurdu. Caddelere konumlandırılmış elektronik termometrelerin 38 dereceyi gösterdiği şehir merkezinde artan nemle hissedilen sıcaklık daha fazla oldu. Marmaris Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Pages