Kocaeli iftar vakti 2018! 1 Haziran Kocaeli iftar ve sahur saatleri - Yedinci Gün

Güncel haber sitesi,son dakika haberlerinden haberiniz olsun

Son Dakika Haberleri

1 Haziran 2018 Cuma

Kocaeli iftar vakti 2018! 1 Haziran Kocaeli iftar ve sahur saatleri


Kocaeli iftar vakti 2018, bugün oruç tutan Kocaeliler tarafından araştırılıyor. 218 Ramazan ayının 17. orucu bugün tutuluyor. Kocaeliler, iftar saatine göre hazırlıklarını tamamlayacak. Kocaeli iftar vakti ne zaman? İşte Kocaeli imsakiyesi...






Kocaeli iftar vakti, 2018 Ramazan ayının 17. orucunu tutan Kocaeliler tarafından araştırılıyor. Bugün tutulan oruçlar okunacak akşam ezanı ile birlikte açılacak. 1 Haziran'da Kocaeli'de iftar saat kaçta? İşte Kocaeli iftar vakti...


KOCAELİ İFTAR VAKTİ 2018



Kocaeliler 1 Haziran 2018 gecesi 2018 Ramazan ayının 17. orucu için saat 03.30'a kadar sahur yaptı. Kocaeliler akşam saat 20.32'de okunacak akşam ezanıyla iftar yapacak. Kocaeliler yarın (2 Haziran) tutulacak oruç için gece 03.29'a kadar sahur yapacak.


GÜNÜN DUASI


Allah’ım! Bu günde beni kendi hoşnutluğuna yakınlaştırıp, gazap ve azabından uzaklaştır. Bu günde ayetlerini okumaya beni muvaffak kıl; rahmetin hakkına ey merhametlilerin en merhametlisi.




AYET


Rab'leri, onları kendi katından bir rahmet, bir rıza ve bir cennetle müjdeler ki o cennette onlar için bitmez tükenmez nimetler vardır.
Tevbe, 21

HADİ


"Şüphesiz Allah Ramazan orucunu farz kıldı. Ben de Ramazan gecelerini ihya etmeyi sünnet kıldım. Her kim inanarak ve sevabını Allah'tan bekleyerek Ramazan'ı oruçla, gecelerini namazla ihya ederse, anasından doğduğu gün gibi günahlarından temizlenmiş olur."
Buhârî

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Pages