Bakan Özhaseki’den başsağlığı mesajı - Yedinci Gün

Güncel haber sitesi,son dakika haberlerinden haberiniz olsun

Son Dakika Haberleri

10 Haziran 2018 Pazar

Bakan Özhaseki’den başsağlığı mesajı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, bugün son yolculuğuna uğurlanacak olan Demirören Holding ve Hürriyet Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in vefatı için, "Rahmetli Demirören’i burada hayırla yad ederek anmış olalım. Allah rahmet eylesin. Yattığı yer nur olsun. Ülkede en önemli sanayicilerin başında geliyor. Ömrü boyunca bir takım işler yapmış, üretmiş, binlerce insana ekmek kapısı açmış ve bugün de cenabı hakkın huzuruna gidiyor. Biz ona iyilik dileriz, rahmet dileriz" dedi.

CNNTürk canlı yayınında Hakan Çelik'in sorularını yanıtlayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin sözlerinin satır başları şöyle:


Rahmetli Demirören’i burada hayırla yad ederek anmış olalım. Allah rahmet eylesin. Yattığı yer nur olsun. Ülkede en önemli sanayicilerin başında geliyor. Ömrü boyunca bir takım işler yapmış, üretmiş, binlerce insana ekmek kapısı açmış ve bugün de cenabı hakkın huzuruna gidiyor. Biz ona iyilik dileriz, rahmet dileriz.


Müracaat başladı, başvurular 100 bini geçti. Tahmin ediyorum ki 12 -13 milyonu bulacak. Sarıyer’de dün akşamki toplantıya 10 binden fazla insan vardı. Herhalde Türkiye’de 80 milyon insan yaşıyorsa, 55-60 milyonu ilgilendiren bir yasa bu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Pages