Adalet Bakanlığı personel alım sınavları ne zaman? Adalet Bakanlığı personel alımı - Yedinci Gün

Güncel haber sitesi,son dakika haberlerinden haberiniz olsun

Son Dakika Haberleri

17 Haziran 2018 Pazar

Adalet Bakanlığı personel alım sınavları ne zaman? Adalet Bakanlığı personel alımı


Adalet Bakanlığı'nın çeşitli pozisyonlar için geçtiğimiz günlerde yaptığı personel alım başvurularının ardından, söz konusu kadrolar için başvuru yapan adaylar şimdi, sözlü sınavların ne zaman ve nasıl yapılacağını merak ediyor ve araştırıyor. Peki, Adalet Bakanlığı sözlü sınavları ne zaman?

Adalet Bakanlığı 14 bin 504 personel alımı yapmaya hazırlanıyor. İcra-zabıt katibi, aşçı, sağlık personeli, mübaşir gibi birçok alanda gerçekleştirilecek olan Adalet Bakanlığı personel alımı başvurusu, geçtiğimiz günlerde tamamlanmıştı. İşte, sözlü sınava girmeye hak kazananların gireceği sınav tarihleri...


Birinci ilan ile adli ve idari yargıda görev yapmak üzere; 4771 sözleşmeli zabıt kâtibi, 527 sözleşmeli mübaşir, 27 sözleşmeli şoför,  99 sözleşmeli teknisyen ve 69 sözleşmeli aşçı olmak üzere toplam 5493 personel alınacaktır.


SÖZ KONUSU İLANIN DETAYLARINI VE SINAV TARİHLERİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ


İkinci ilan ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ceza infaz kurumları tarafından sözleşmeli pozisyonda istihdam edilmek üzere 6.681 infaz ve koruma memuru, 49 büro personeli (ceza infaz kurumu kâtibi), 223 diğer sağlık personeli (sağlık memuru), 185 teknisyen, 266 destek personeli (şoför), 42 destek personeli (aşçı), 21 destek personeli (kaloriferci) olmak üzere toplam 7.467 personel alımı yapılacaktır.


SÖZ KONUSU İLANIN DETAYLARINI VE SINAV TARİHLERİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Üçüncü ilan ile icra dairelerinde istihdam edilmek üzere uygulama ve sözlü sınav sonucuna göre 1344 sözleşmeli icra katibi alımı yapılacaktır.


SÖZ KONUSU İLANIN DETAYLARINI VE SINAV TARİHLERİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Pages