Survivor dokunulmazık oyununu kim kazandı? Survivor eleme adayları kimler olacak? - Yedinci Gün

Güncel haber sitesi,son dakika haberlerinden haberiniz olsun

Son Dakika Haberleri

19 Mayıs 2018 Cumartesi

Survivor dokunulmazık oyununu kim kazandı? Survivor eleme adayları kimler olacak?


Survivor'da bu akşam kaybedenin iki eleme adayı belirleyeceği dokunulmazlık oyunu heyecanı var. Survivor'da tartışmaların arttığı, gerginliklerin had safhada olduğu bir hafta yaşanıyor. Bu akşam Survivor birleşme partisi sonrası ilk eleme adaylarının belirleneceği dokunulmazlık oyunu oynanıyor. Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazanacak? Survivor eleme adayları kimler olacak?






Survivor eleme adayları kimler olacak? Galatasaray dokunulmazlık oyununu kim kazandı? soruları bu akşamın Survivor izleyicileri tarafından sorulan soruların başında geliyor. Survivor'da birleşme partisi sonrasında ilk eleme adayları bu akşam dokunulmazlık oyununu kaybeden takım tarafından belirlenecek. Her iki takımda bir kişi daha eksilmemek için kıyasıya mücadele etti. İşte Survivor son bölüm özeti...



SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?


Survivor'da bu akşam dokunulmazlık için oynanan oyunun parkuru, her iki takımın yarışmacılarını da çok zorladı. Parkurda sık sık kafaları çarpan yarışmacılar denge kaybı yaşadı. Dokunulmazlık oyununu önde götüren Ünlüler takımı uyunu 10 - 3 kazandı. Oyun sonrasında dokunulmazlık sembolünü Ümit Karan aldı.




SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER?


Survivor dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı, biraz sonra yapılacak konseyde iki kişinin ismini belirleyecek. 



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Pages