’Kraliyet düğününe’ gölge düştü! - Yedinci Gün

Güncel haber sitesi,son dakika haberlerinden haberiniz olsun

Son Dakika Haberleri

15 Mayıs 2018 Salı

’Kraliyet düğününe’ gölge düştü!


Uzun zamandır devam eden düğün hazırlıklarının yanı sıra Suits dizisiyle ünlenen Meghan Markle'ın ailesinin katılıp katılmayacağı basında oldukça fazla yer bulmuştu. Basın, Birleşik Krallık veliaht Prensi Harry ile Meghan Markle'ın düğününe Markle'ın babası katılmayacağını duyururken, Kensington Sarayı 'anlayış' beklenildiği yönünde açıklamada bulundu






TMZ'de yer alan habere göre baba Markle, bir fotoğrafçıyla para karşılığında, kendisinin "imajını düzeltmesi amacıyla, gizlice çekilmiş gibi" fotoğraf çekimleri yapılması için anlaşma yaptığının ortaya çıkmasının ardından, kraliyet düğünü için Birleşik Krallık'a gitmeyeceğini açıkladı.


Kensington Sarayı'ndan yapılan açıklamda, Thomas Markle'ın düğüne katılmayacağını doğrulamazken, Meghan Markle için medyadan "anlayış" talebinde bulunuldu.

Saray sözcüsünün yaptığı açıklamada, "Bu durum düğününden günler önce gerçekleşmesi sebebiyle Meghan Markle için oldukça kişiseldir. Kendisi ve Prens Harry herkesten bu zor durumda anlayış göstermelerini talep etmektedir" denildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Pages