Honda Jazz Ona Hayat Sığar HAYATA ÇOK ŞEY SIĞDIRANLARIN VAZGEÇİLMEZ YOL ARKADAŞI - Yedinci Gün

Güncel haber sitesi,son dakika haberlerinden haberiniz olsun

Son Dakika Haberleri

17 Mayıs 2018 Perşembe

Honda Jazz Ona Hayat Sığar HAYATA ÇOK ŞEY SIĞDIRANLARIN VAZGEÇİLMEZ YOL ARKADAŞI

Honda Jazz  Ona Hayat Sığar

HAYATA ÇOK ŞEY SIĞDIRANLARIN VAZGEÇİLMEZ YOL ARKADAŞI
KOMPAKT VE YETENEKLİ
SPOR ÇİZGİLERLE HEYECAN VEREN TARZ
Sadece bir yerden bir yere gitmekle yetinmeyen, hayatına çok şey sığdıran ve dünyanın hızına ayak uyduranların bir yol arkadaşı var: Yeni Honda Jazz

Modern çizgileri, kompakt tasarımı, geniş iç hacmi ve hayatınızı kolaylaştıran birçok özelliğiyle yeni Jazz karşınızda. İçine sığdırdığımız tüm fikirlerle yeni Jazz, hayatınıza sığdırmak istediğiniz her şey için yola çıkmaya hazır.

Yeni Jazz’ın modern tasarımı, pratik ve çok yönlü fikirleri bir araya getiriyor. Geniş iç mekanıyla da, her detayda sizi şaşırtacak özelliklere sahip fonksiyonel bir yaşam alanı sunuyor.
Onun direksiyonuna geçin ve benzersiz bir deneyime hazır olun. İhtiyacınız olan her şeyi elinizin altında bulacaksınız ve kolay okunabilen göstergesi sayesinde tek bakışta her şeyi göreceksiniz. Yeni Jazz’ın kaliteli malzeme ve kumaş kullanılarak hazırlanan kokpiti, tasarımıyla heyecan uyandırıyor. Jazz Dynamic’te ise spor otomobillerden alışkın olduğumuz dikiş detaylara sahip direksiyon, koltuklardaki turuncu dikişlerle tamamlanıyor, ortaya sportif bir ruh çıkıyor. Yeni Jazz, pratik ve fonksiyonel yapısıyla da her detayda sizi düşündüğünü hissettiriyor. Geniş iç hacmi ve akıllı saklama alanlarıyla hayatınızı kolaylaştırıyor.
HAYATINA ÇOK ŞEY SIĞDIRANLAR İÇİN SİHİRLİ KOLTUKLAR

Yeni Jazz, eğlenceli ve dinamik bir sürüş deneyiminin yanı sıra, hayatınızın hızına da uyum sağlıyor. Honda Jazz’a özel “Sihirli Koltuklar”ın oturma minderleri yukarı kalkıyor ve sırtlıkları öne doğru katlanıyor. Tamamen yere yatırılabilen arka koltuklar sayesinde tatile çıkarken yanınıza alacağınız bavullar da, hafta sonu arkadaşlarınızla gideceğiniz piknik için gereken tüm malzemeler de yeni Jazz’ın içine rahatça sığıyor.









Sosyal Medyada Paylaş













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Pages