GÜRGENTEPE, HIDIRELLEZ ŞENLİĞİ ÇOŞKUYLA KUTLANDI SEYHAN GÜLER ,GRUP TEK ÇOŞTURDU - Yedinci Gün

Güncel haber sitesi,son dakika haberlerinden haberiniz olsun

Son Dakika Haberleri

8 Mayıs 2018 Salı

GÜRGENTEPE, HIDIRELLEZ ŞENLİĞİ ÇOŞKUYLA KUTLANDI SEYHAN GÜLER ,GRUP TEK ÇOŞTURDU

GÜRGENTEPE, HIDIRELLEZ ŞENLİĞİ ÇOŞKUYLA KUTLANDI

GÜRGENTEPE, HIDIRELLEZ ŞENLİĞİ ÇOŞKUYLA KUTLANDI SEYHAN GÜLER ,GRUP TEK ÇOŞTURDU
06 Mayıs 2018 Pazar, 
Gürgentepe Kaymakamlığı ve Gürgentepe Belediyesi tarafından her yıl 5-6 geleneksel olarak düzenlenen “Hıdırellez Şenliği” çoşkuyla kutlandı.Geleneksel Hıdırellez şenliğinin Açılışına Gürgentepe Kaymakamı Abdulkadir Umut Kasman, Gürgentepe Belediye Başkanı Yener Yalçınkaya,  Tüm Siyasi Parti MİLLETVEKİL Aday ADAYLARI
İlçe Emniyet Amiri Hüseyin Küçü, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mahir Yağmur, İlçe belediye başkanları, Gürgentepe Şenlik Ağası Adem Yalçın köy muhtarları, ve çok sayıda davetli katıldı.program, folklor gösterileri ile devam etti.yerel sanatçıların şarkı ve türküler söylemesi,

Yazın müjdecisi sayılan Hıdırellez, Gürgentepe Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında düzenlenen muhteşem konserle coşku içinde kutlandı.

Gürgentepe Belediyesi tarafından bu yıl 152.cisi düzenen Hıdırellez konserinin sevilen sanatçısı Türk Halk Müziğinin güçlü sesi Seyhan Güler, 3 binlerin izlediği konserde birbirinden güzel 15 türkü seslendirerek unutulmaz bir gece yaşattı. Şenlikte gerçekleştirilen havai fişek gösterisi ise nefesleri kesti.

Seyhan Güler, Gaye Aksu Erdoğan Şahin Zülfiye Şahin ve Tokat’ın yetiştirdiği ünlü ses sanatçısı Seyhan Güler,Gürgentepe Meydanını dolduran halkımıza unutulmaz bir gece yaşattı.

Güler Gürgentepe Mevkiinde gerçeleştirilen şenlikte Gürgentepe’li Ünlü sanatçıların seslendirdiği şarkılar eşliğinde hem yaza merhaba dedi, hem de Hıdırellez coşkusunu doyasıya yaşadı.

Ünlü sanatçı Seyhan Güler’e verdiği muhteşem konserden dolayı kutlayan Başkan Yalçınkaya, sanatçıya çiçek ve plaket takdim etti.

Erdoğan Şahin Zülfiye Şahin ve Gaye Aksu verdiği muhteşem konserden dolayı kutlayan Başkan Yalçınkaya, Kaymakam Abdulkadir Umut Kasman, ile birlikte sanatçıya çiçek ve plaket takdim etti.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Pages