Günün transfer haberleri (1 Mayıs 2018) - Yedinci Gün

Güncel haber sitesi,son dakika haberlerinden haberiniz olsun

Son Dakika Haberleri

1 Mayıs 2018 Salı

Günün transfer haberleri (1 Mayıs 2018)


Spor Toto Süper Lig'de son 3 haftaya girilirken takımlar gelecek sezon planlamarına başladı! İşte günün transfer haberleri...





Fatih Terim, kiralık oynayan 2 ismin bonservisinin alınmasını isterken, 2 yıldızın sözleşmesinin uzatılmasını istedi. 



Rapora göre Sarı-Kırmızılı takımda kiralık olarak forma giyen Denayer ve Nagatomo'nun bonservislerinin alınması istendi.



Fotomaç'ın haberine göre sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ryan Donk için yeni kontrat isteği geldi. 



Tecrübeli teknik adam ayrıca 2019'a kadar sözleşmesi bulunan Sinan Gümüş'ün de sözleşmesinin uzatılmasını yönetimden talep etti.



OĞUZHAN, ÖN PROTOKOL İMZALADI İDDİASI!Son 16 haftada sadece 1-0 kazanılan Alanyaspor maçında 90 dakika forma giyen Oğuzhan'ın Newcastle'la 3+2 yıllık ön protokol imzaladığı iddia edildi. 



İngiliz Eklipse Sport Radio'nun iddiasına göre İngiliz ekibinin menajeri Rafa Benitez'in Liverpool'u çalıştırdığı dönemden Steve Gerard'a benzettiği Oğuzhan'la özel olarak Londra'da görüştü. 



Buluşmada Oğuzhan, Benitez'in kendisi için düşündüğü projeden etkilenirken, yapılan teklifi de kabul ettiği belirtildi.



İddiaya göre Beşiktaş'ın kaptanı yılda 2 milyon sterlin'den 3 yıllık ön protokole imza attı, hatta bu anlaşmada Newcastle'ın elinde +2 yıllık da opsiyon hakkı bulunuyor.



FRANSA'DAN STOPER!Galatasaray, Marsilya'nın Portekizli stoperi Rolando'yu kadrosuna katmak istiyor. Süper Lig'de liderliğini sürdüren ve şampiyonluk yarışının en kuvvetli adaylarından Galatasaray, bir yandan da önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarını sürdürüyor.



Le10Sport.com'un haberine göre; sarı kırmızılılar, stoper transferi için Marsilya'nın tecrübeli oyuncusu Rolando'yu gözüne kestirdi. 



32 yaşındaki Portekizli stoperin Marsilya'yla olan sözleşmesini sezon sonunda sona eriyor. Rolando'nun sözleşmesini yenilemeyeceği ve Galatasaray'la yakın bir zamanda masaya oturacağı kaydedildi.



1.89'luk stoper için Fransa'dan Monaco ve Lyon gibi takımların da devrede olduğu belirtildi.Rolando, bu sezon Marsilya formasıyla 43 maça çıktı ve 1 gol attı. 



FENERBAHÇE'NİN HEDEFİ BREMER!Fenerbahçe, Atletico Mineiro'nun genç stoperi Gleison Bremer'i transfer etmek istiyor.



Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe, bir yandan da kadrosunu gençleştirmek adına önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına başladı.



İtalya'da yayın yapan Radio Kiss Kiss'in haberine göre; Fenerbahçe, Atletico Mineiro'nun genç stoperi Gleison Bremer'i kadrosuna katmak istiyor.



1.88 boyundaki genç oyuncu için İtalyan kulübü Roma'nın da devrede olduğu ve iki kulübün de oyuncuyu transfer etmek için çalışmalarını sürdürürdüğü belirtildi.



Bremer, bu sezon Atletico Mineiro formasıyla 3 maça çıktı ve skora katkıda bulunamadı.



GOMIS, ÇİN YOLCUSU!Galatasaray'ın yıldız golcüsü Bafetimbi Gomis'i transfer edebilmek için bir Çin kulübünün devreye girdiği iddia edildi.



Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren Galatasaray'da sezonun yıldızı Bafetimbi Gomis için transfer sezonu açılmadan teklifler gelmeye başladı.



Fanatik'in haberine göre; sarı kırmızılıların golcüsü Gomis için bir Çin kulübü devreye girdi ve Galatasaray'a 5 milyon euro bonservis, Gomis'e ise yıllık 10 milyon euro önerdi. Galatasaray'ın sezon sonunda bu teklifi değerlendireceği belirtildi.



Bafetimbi Gomis, bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 37 karşılaşmada 30 gol attı ve 6 asist yaptı.



EREN'E İSVİÇRE'DEN TALİP!Adım adım gol krallığına koşan Bafetimbi Gomis'in arkasında kulübeye mahkum kalan Eren Derdiyok'a transfer teklifi var... İsviçre basını, ligde 8 sezon sonra şampiyon olamayan Basel'in yıldız futbolcuyu transfer etmek istediğini yazdı.



Takvim'de yer alan habere göre geçtiğimiz sezon başında 4 milyon Euro karşılığında Kasımpaşa'dan alınan 29 yaşındaki Eren, Galatasaray formasıyla 66 maçta 16 gol bulabildi.



ELJIF KİRALANIYOR!Fenerbahçe’nin Avrupa’nın devlerinin elinden kaptığı Makedon oyuncu, bir türlü bekleneni veremedi. Devre arasında lisansı çıkartılan ancak göze giremeyen Eljif Elmas’ın yeni sezonda kiralanmasına karar verildi.



18 yaşındaki orta saha oyuncusu için Türkiye’den birçok takım sırada. Ancak yönetimin önceliği, Eljif Elmas’ı Avrupa’da kendisini geliştirebileceği bir takıma göndermek. Genç futbolcu da buna sıcak bakıyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Pages