Beşiktaş’ta Sosa transferinde flaş gelişme! - Yedinci Gün

Güncel haber sitesi,son dakika haberlerinden haberiniz olsun

Son Dakika Haberleri

17 Mayıs 2018 Perşembe

Beşiktaş’ta Sosa transferinde flaş gelişme!


Son iki sezonun şampiyonu Beşiktaş'ın bu sezon matematiksel olarak şampiyonluk şansı kalmadı. Şampiyonlar Ligi'nde rüya gibi bir sezon geçiren ve Devler Ligi'ne katılma umutlarını son haftaya taşıyan Kara Kartal, gelecek sezon için transfer çalışmalarına ise başladı!





Beşiktaş’ta son günlerde gündemdeki sıcaklığını koruyan Jose Sosa transferi ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor... 



Gazete Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göre Siyah-Beyazlı takımdan olaylı bir şekilde ayrılıp Milan’ı yolunu tutan ancak burada da yapamadıktan sonra Trabzonspor’a transfer olan Arjantinli yıldız yeniden Kartal ile flört halinde.  



Yüksek maliyeti nedeniyle elden çıkarmak istediği Sosa’yı Beşiktaş’a Mustafa Pektemek artı Gökhan Töre karşılığında öneren Bordo-Mavililer’in bu teklifi değerlendirmeye alınırken teknik direktör Şenol Güneş’ten de oyuncu için onay çıktı. 



Başkan Fikret Orman’ın Sosa konusunu Güneş ile bir görüşme yaptığı ve “Sosa dönmek istiyor, şartları uygun olursa alalım mı hocam?” diye sorduğu öğrenildi.  



\



\



Bu gelişmelerden sonra Orman’ın, Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu ile masaya oturacağı transferin büyük ihtimalle takas karşılığı biteceği belirtildi.  



YÖNETİCİLER DE İSTİYOR Anderson Talisca’nın geleceğinin belirsizliği üzerine tam bir 10 numara almak isteyen ve Jose Sosa’ya dönen Beşiktaş’ta yöneticiler de bu konu ile ilgili olumlu düşünüyor.



Birçok yönetici, Sosa’nın çok önemli bir futbolcu olduğunu belirtirken, “Şampiyonluğumuzda büyük pay sahibi oldu.\



\



\



\



Bordo-Mavili forma ile ligde 24 maça çıkan Sosa, hiç gol atamadı ve sadece 2 asist yaptı.



TOSIC, 5 MİLYON EURO'YA ÇİN'DEGelecek sezon öncesi Beşiktaş’ta ilk ayrılık yaşandı. 



Kartal’ın stoperi Dusko Tosic, Çin Ligi takımlarından Guangzhou Evergrande’ye transfer oldu. 



Bir süre önce Siyah-Beyazlı kulüp ile temasa geçen Çin ekibi, Siyah Beyazlılar ile 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardı. 



Tosic, Guangzhou ile 10 milyon Euro karşılığında 3 yıllık kontrat yapacak. 



Çin’e giden Sırp futbolcunun, Beşiktaş’ın ligin 34. haftasında oynayacağı Demir Grup Sivasspor maçında forma giymesi beklenmiyor


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Pages