Bandırmaspor Sakaryaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? - Yedinci Gün

Güncel haber sitesi,son dakika haberlerinden haberiniz olsun

Son Dakika Haberleri

14 Mayıs 2018 Pazartesi

Bandırmaspor Sakaryaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Bandırmaspor Sakaryaspor maçı, bir üst tura çıkıp finalist olmayı hedefleyen iki takım için de büyük önem arz ediyor. İlk maçı kendi evinde 1-1'lik bir skorla tamamlayan Sakaryaspor, rövanş mücadelesinde Bandırmaspor karşısında galibiyet ya da bol gollü beraberlik almayı hedefleyecek. Peki, Bandırmaspor Sakaryaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, memleketlerinin takımını destekleyen binlerce kişinin araştırdığı konuyla ilgili detaylı bilgiler

Bandırmaspor Sakaryaspor maçı için geri sayım başladı. TFF 2. Lig'den 1.Lig'e yükselme mücadelesinin rövanş maçında Bandırmaspor, avantaj elde ettiği Sakaryaspor karşısında ciddi bir efor sarf edecek. Bandırmaspor Sakaryaspor maçının ardından kazanan takım, yarı final maçı için hazırlıklara başlayacak. Peki, Bandırmaspor Sakaryaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, detaylı bilgiler


BANDIRMASPOR SAKARYASPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?


TFF 1. Lig'e yükselme mücadelesinde Bandırmaspor, Sakaryaspor'u ağırlayacak. 14 Mayıs Pazartesi günü saat 16.00'da oynanacak olan mücadelenin yayıncı kuruluşu TRT Spor olacak


Maçın oranlarını görmek için buraya tıklayın!


YARI FİNALİSTLER BELLİ OLUYOR


Futbolda Spor Toto 1. Lig'e yükselecek üçüncü ve son ekibin belli olacağı play-off'ta, çeyrek final rövanş maçları yarın yapılacak.

Beyaz Grup'ta Altay, Kırmızı Grup'ta ise Hatayspor'un doğrudan 1. Lig'e çıktığı 2. Lig'de, bu ekipleri takip eden dörder takım play-off mücadelesi veriyor.
Beyaz Grup'ta Sakaryaspor ile Bandırmaspor arasında ilk maçı 1-1 berabere tamamlanan eşleşmenin rövanşı saat 16.00'da Bandırma 17 Eylül Stadı'nda oynanacak. Şanlıurfaspor ile Gümüşhanespor'un 2-2 eşitlikle sahadan ayrıldığı eşleşmenin ikinci müsabakasında ise iki ekip saat 16.00'da Gümüşhane Yenişehir Stadı'nda karşılaşacak.

Kırmızı Grup'ta ise ilk maçı Keçiörengücü'nün 1-0 üstün bitirdiği eşleşmede Menemen Belediyespor ile Keçiörengücü saat 19.00'da Menemen İlçe Stadı'nda yarı finale yükselme maçına çıkacak. İlk müsabakada 1-1 berabere kalan Afjet Afyonspor ile Sivas Belediyespor da saat 19.00'da Afyonkarahisar'daki Zafer Stadı'nda mücadele edecek.

Ligde yarı final müsabakaları 18 ve 22 Mayıs'ta oynanacak. İki grupta yarı final turunu geçecek ekipler 1. Lig'e yükselecek üçüncü takım olmak için sahaya çıkacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Pages