Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz: 100 bin imzada iddialıyız - Yedinci Gün

Güncel haber sitesi,son dakika haberlerinden haberiniz olsun

Son Dakika Haberleri

3 Mayıs 2018 Perşembe

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz: 100 bin imzada iddialıyız


100 bin imza ile cumhurbaşkanı adayı olmak için yapılan başvuruların süresi doldu. Adaylık için 4 parti genel başkanı başvuruda bulundu. Başvuru yapanlar arasında yer alan Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, "130 bin üyemiz var, 100 bin imzayı çıkarma konusunda iddialıyız" dedi






 Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, "Partimizin şuanda 130 bin kayıtlı üyesi var. 130 bin üyeli parti de 100 bin imzayı çıkarır. Bu konuda iddialıyız" dedi. 





 


İHA'nın haberine göre; Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, cumhurbaşkanı adaylığı için Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) başvurdu. Seçmenlerinden alacağı 100 bin oyla aday olmak için YSK'ya müracaat eden Öz, çıkışta basın açıklamasında bulundu. Türkiye'nin meselelerine vakıf olduğunu belirten Öz, "Partimiz önümüzdeki yıllarda Türkiye'nin geleceğine yeniden damgasını vuracak olan bir partidir. Küllerimizden yeniden doğduk. Bizi izlemeye devam edin. Partimizin şuanda 130 bin kayıtlı üyesi var. 130 bin üyeli parti de 100 bin imzayı çıkarır. Bu konuda iddialıyız, Türkiye'nin alın yazısında söz sahibi olmak için yola çıktık" şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Pages