17. kupa için sahada - Yedinci Gün

Güncel haber sitesi,son dakika haberlerinden haberiniz olsun

Son Dakika Haberleri

19 Mayıs 2018 Cumartesi

17. kupa için sahada

Türkiye’nin en çok kupa kaldıran teknik direktörü olan Fatih Terim, bugün takımıyla Göztepe deplasmanında hedefine ulaşırsa, kariyerindeki 17. kupasını kazanmış olacak.

SPOR Toto Süper Lig’de 2017-18 sezonunun şampiyonluk yarışında en avantajlı takım olan Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, kupa koleksiyonuna bir yenisini eklemeye çok yakın. Sarı kırmızılı ekip bugün Göztepe deplasmanında kendisine gerekli olan puanı alması durumunda Terim, teknik direktörlük kariyerindeki 17. kupasını kazanacak.


Kariyerinde ilk kez Galatasaray’da sezon içi göreve başlayan Fatih Terim, daha önce sarı kırmızılı takımı yönettiği 8 sezonda 16 kupa kaldırma başarısı gösterdi.     


65 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcı, tamamı G.Saray’da olmak üzere 1 UEFA Kupası, 6 Süper Lig, 3 TSYD Kupası, 2 Türkiye Kupası, 2 Cumhurbaşkanlığı Kupası ve 2 kez de TFF Süper Kupa’yı kaldırma mutluluğunu yaşadı.


TERİM’İN 6, ÖZYAZICI’NIN 4 LİG ZAFERİ VAR
DÖRDÜNCÜ defa Galatasaray’ın başına geçen Fatih Terim, 1996-2000 yılları arasındaki ilk döneminde 4 Süper Lig, 3 TSYD Kupası, 2 Türkiye Kupası, 2 Cumhurbaşkanlığı Kupası ve 1 UEFA Kupası kazandı.


2002-03’te başlayıp 2003-04 sezonunun son 8 haftasına kadar süren 2. döneminde kupa alamayan Terim, 2011-12 ve 2012-13 sezonlarını kapsayan 2. dönemde 2 Süper Lig, 2 TFF Süper Kupa zaferlerine imza attı.


Ligde en fazla şampiyonluk kazanan isim olan Fatih Terim’e en yakın isim, 4 kez bu başarıyı elde eden Ahmet Suat Özyazıcı.


Özyazıcı, Trabzonspor’un başında 1975-76, 1976-77, 1979-80 ve 1983-84 sezonlarında teknik direktör olarak şampiyonluklar kazandı.


‘ANLAMLI BİR ŞAMPİYONLUK OLACAK’
G.SARAY dün sosyal medya hesabından bir video paylaşırken, videoda konuşan teknik direktör Fatih Terim “Birçok şampiyonluk elde ettim ama bu seferki sebebi bende kalsın, anlamlı bir şampiyonluk olarak tarihe geçecek” dedi.



KUTLAMA PROGRAMI YARIN 19.05’TE
G.SARAY, Göztepe deplasmanında hedefine ulaşıp, şampiyon olması görkemli bir kutlama yapacak. Türk Telekom Stadı’nda yarın saat 19.05’te başlayacak programın detayları şöyle:


BiLETLER 30-100 TL
ORGANİZASYONUN bilet fiyatları 30 ila 100 TL arasında olacak. 2017-18 sezonunda VIP koltuğu ya da kombinesi olanlar, biletleri yüzde 50 indirimli alacak.


ÇOCUKLAR DA STATTA
ÖZEL anlaşma yapılan Walt Disney’in ‘Lion Guard (Aslan Koruyucu)’ adlı karakteri de statta olacak. Futbolcular ve çocukları Lion Guard tişörtleri giyecek.


KASAYA 500 BiN TL
GALATASARAY ilk kez bir kutlama organizasyonundan para kazanacak. Sponsorların katkıları ve tribün biletleri satışından toplam 500 bin TL gelir elde edilmesi bekleniyor.


TERiM’DEN BÜYÜK JEST
FATİH Terim, törende Florya Metin Oktay Tesisleri personelinin de olmasını istedi. Futbol takımı için mesai harcayan herkes, törende sahneye çağrılıp onore edilecek.


BAŞKANLAR DA GELiYOR
ESKİ başkanlardan Selahattin Beyazıt, Alp Yalman, Faruk Süren, Mehmet Cansun, Adnan Polat, Duygun Yarsuvat ve Dursun Özbek de törene davet edildi.


ÜNLÜ SANATÇILAR
YÖNETİM, Galatasaray taraftarı olan ünlü sanatçıların da sahne alması için çalışıyor. Başta Kenan Doğulu olmak üzere birçok sanatçı ile görüşmeler yapıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Pages