Survivor eleme adayları kimler? Survivor’da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? - Yedinci Gün

Güncel haber sitesi,son dakika haberlerinden haberiniz olsun

Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2018 Pazar

Survivor eleme adayları kimler? Survivor’da dokunulmazlık oyununu kim kazandı?


Survivor eleme adayları için dün farklı bir durum yaşanmış ve Gönüllüler takımından 3 yarışmacının ismi çıkmıştı. Survivor'da bugün yine bir dokunulmazlık oyunu oynandı ve; ya Gönüllüler takımından bir kişi daha ya da Ünlüler takımından iki kişi eleme potasına girdi. İşte Survivor 58. yeni bölüm özeti...






Survivor dokunulmazlık oyunu heyecanının ardından eleme isimleri belli olacak. Her geçen gün en büyük sıkıntı olan açlık tüm yarışmacıları zorlarken, adanın yaşam koşulları da yarışmacıları güçten düşürüyor. Bunun yanında finale yaklaştıkça yarışmacılardaki kazanma hırsı daha da artıyor. Dün eşine pek rastlanmayacak şekilde 3 isim eleme adayı olarak belirlendi. Turabi'ye verilen ceza ise Ünlüler takımında soğuk duş etkisi yaratmıştı. Bugün Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor'da eleme potasına kim girecek?



SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANADI?


Survivor'da bu akşamki dokunulmazlık oyunu adeta nefesleri kesti. İki takımdan birer yarışmacı gözleri kapalı şekilde rakibinin sırtına yapıştırılmış bayrağı almaya çalıştı. Heyecanın dorukta olduğu yarışmada skor 9-9'a kadar geldi. Son oyunda 4 yarışma düzenlendi. Bunda da 3 - 3'e kadar berabere geldi. 4-3 yapıp total skoru 10 - 9 yapan takım Gönüllüler oldu. Şimdi Ünlüler takımı 2 kişiyi eleme potasına gönderecek. Oyun sonrası ise Elif ve Nagihan arasında büyük bir gerginlik yaşandı. Elif, Nagihan'ı parmağını bahane ederek oyunda oynanamasını eleştirdi. Tartışma iki takım arasında büyük gerilime yol açtı. Acun Ilıcalı, oyun sonrası yaptığı konuşmada Murat'a büyük övgüde bulundu. Ve Acun Ilıcalı dokunulmazlık sembolünü Murat'a verdi. 





DOKUNULMAZLIK KOLYESİNİ KİM KAZANDI?


Ünlüler takımı dokunulmazlık oyununu kaybettikten sonra bireysel dokunulmazlık oyununu oynadı. Dokunulmazlık kolyesine ilk olarak Sema ve Yiğit veda etti. Turabi ve Mustafa Kemal'in mücadelesinde kazanan Mustafa Kemal oldu. Böylelikle Mustafa Kemal bireysel dokunulmazlık kolyesini kazandı. Mustafa Kemal hem eleme potasında isminin yazılmasına engel oldu. Hem de Mustafa Kemal, ada konseyindeki oylamanın ardından takımından eleme potasına girecek ikinci kişinin ismini yazacak. 


SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER?


Dün Survivor dokunulmazlık oyununda mağlup olan Gönüllüler takımı, yapılan ada konseyinde eleme adaylarını belirledi. Yapılan oylamada isimleri aynı sayıda yazılan YAĞMUR ve MURAT eleme adayları oldular. İkinci eleme adayını ise dokunulmazlık kolyesi sahibi Hilmi Cem söyledi ve BİRSEN üçüncü eleme adayı oldu. Bugünkü dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kazandı. Biraz sonra yapılacakada konseyinde Ünlüler eleme potası için iki isim belirleyecek.


ÜNLÜLER TAKIMINDA TURABİ ŞOKU!


Dün dokunulmazlık oyununda agresif ve sert davranışlar sergileyen ve rakip takım yarışmacılarıyla sert diyaloglara giren Turabi, oyunda çıkan tartışmalarda rakip yarışmacılara iki kere küfür etti. Bu gelişme sonrasında ada konseyinde açıklama yapan Acun Ilıcalı, Turabi'yle ilgili kararın verildiğini belirtti. Acun Ilıcalı, "Yapm ekibiyle toplantı yaptık. Bizim aldığımız karara göre, Turabi bundan sonraki 5 maçta oynayamayacak" dedi.




 


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Pages