Survivor eleme adayları kimler? 2018 Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? - Yedinci Gün

Güncel haber sitesi,son dakika haberlerinden haberiniz olsun

Son Dakika Haberleri

8 Nisan 2018 Pazar

Survivor eleme adayları kimler? 2018 Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?


Survivor dokunulmazlık oyunu sonrası eleme potasına giren isimlerin tamamı da belli oldu. Survivor'da daha önceki oyunların sonucunda Gönüllüler takımından Cumali ve Yağmur'un isimleri eleme adaylarının arasına girmişti. İşte Survivor 8 Nisan bölüm özeti






Survivor'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Takımların değişmesiyle birlikte gözler yarışmacılar arasındaki uyuma çevrildi. Yaşanan küçük krizlerin zamanla aşılması bekleniyor. Daha önceki oyunlarda eleme adaylarının ikisinin belirlendiği Survivor'da bu akşam ki dokunulmazlık oyunu sonucunda eleme potasındaki isimlerin tamamı belli oldu. Peki Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor'da eleme adayları kimler oldu?



SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER?


Survivor'da yapılan ada konseyindeki oylamada ismi en çok yazılan Cumali, ilk eleme adayı oldu. İkinci eleme adayını dokunulmazlık kolyesi sahibi Damla söyledi. Damla,  eleme potası için Yağmur'un adını söyledi. Bu akşam oynanan dokunulmazlık oyununu yine Ünlüler kazandı. Gönüllüler takımı gecenin sonunda konsey toplantısında, eleme adaylarından üçüncüsünü belirlemek için teker teker isimleri yazdı. İlk ismi yazan Cumali'nin "Her defasında beni sattın. Sattığın kadar satılırsın" deyip Anıl'ın ismini yazması dikkatleri çekti. Hakan'ın da Cumali ile olan dostluğunu eleştirdiği Anıl'ın ismini yazarken kullandığı sözler, Anıl'ın ismini kağıdın en alt kısmına küçük yazması ve kağıdın kenarını yakması dikkat çekti. 5 Funda 3 Anıl ve 1 Birsen için oy çıktı. Eleme potasına giren üçüncü isim Funda oldu. Acun Ilıcalı'nın halk oylamasını başlatmasıyla, Survivor eleme süreci başlamış oldu.  




DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?


Survivor'un bu akşam ekrana gelen bölümünde haftanın son dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Dokunulmazlık oyunu için kıyasıya mücadele verildi. Gönüllüler takımı oyun sırasında bir ara atağa kalksa da oyunu Ünlüler takımı kazandı. Acun Ilıcalı oyun sonrası dokunulmazlık sembolünü Berna'ya verdi. 


GÖNÜLLÜLER TAKIMI NEDEN BAŞARISIZ OLUYOR?


Survivor 2018'de yeni bir konsepte geçilmişti. Ünlüler ve Gönüllüler takımları yeniden oluşturulmuştu. Ancak buna rağmen, Gönüllüler takımı bir türlü istedikleri performansı gösteremedi. Acun Ilıcalı duurumu, ada şartlarının zorluğuna ve yetersiz beslenmeye bağladı.  





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Pages