Hava durumu son dakika! Cuma gününe şimdiden hazır olun - Yedinci Gün

Güncel haber sitesi,son dakika haberlerinden haberiniz olsun

Son Dakika Haberleri

17 Nisan 2018 Salı

Hava durumu son dakika! Cuma gününe şimdiden hazır olun

Hava durumu son dakika! Cuma gününe şimdiden hazır olun

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminlerine göre Cuma günü İstanbul'da hava sıcaklığı 16 dereceye kadar düşecek. Ayrıca İstanbullular için kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapıldı. İşte hava durumu ile ilgili son dakika bilgiler...






Meteoroloji'den gelen hava durumu tahminleri İstabulluları yine şoka uğratacak. Bugün hafif sağanak yağışlı geçmesi beklenen İstanbul'da, Cuma günü hava sıcaklığı 16 dereceye kadar düşerek kuvvetli sağanak  yağışı da beraberinde getirecek.


İSTANBUL HAVA DURUMU



İstanbul'da bugün  hava parçalı ve çok bulutlu, hafif olmak üzere mevzi sağanak yağışlı, sabah ve gece saatlerinde yerel olmak üzere sisli ve puslu geçeceği tahmin ediliyor.


 


YURT GENELİ HAVA DURUMU


Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın batısı ile Kocaeli, Bursa, Yalova ve Kütahya çevrelerinin hafif olmak üzere mevzi sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.





HAVA SICAKLIĞI: Batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor.




RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı, kuzey kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.



Sosyal Medyada Paylaş













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Pages