Aşk ve Mavi 61. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Aşk ve Mavi 60. son bölüm özeti - Yedinci Gün

Güncel haber sitesi,son dakika haberlerinden haberiniz olsun

Son Dakika Haberleri

6 Nisan 2018 Cuma

Aşk ve Mavi 61. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Aşk ve Mavi 60. son bölüm özeti


Aşk ve Mavi 61. yeni bölüm fragmanı, bu akşam ekrana gelen bölüm sonrasında izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Faysal'ın Mavi'yi çaresiz bıraktığı Faysal'ın Ali'den boşanmak istediği son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Aşk ve Mavi 61. yeni bölüm fragmanı!






Aşk ve Mavi 60. son bölümüyle Atv'de seyircisinin karşısına çıktı. Dizinin bu bölümünde, Faysal'ın teklifi karşısında çaresiz durumda kalan Mavi, Ali'den boşanmak istediğini söylüyor. Ali çok üzülürken Mavi'nin bir şeyler sakladığını düşünüyor. Dizinin son bölüm final sahnesinin ardından gelecek hafta yayınlanacak yeni bölüm fragmanı paylaşıldı. İşte Aşk ve Mavi 61. yeni bölüm fragmanı ve 60. son bölüm özeti...



AŞK VE MAVİ 61. YENİ BÖLÜM FRAGMANI


AŞK VE MAVİ 61. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ


AŞK VE MAVİ 60. SON BÖLÜM ÖZETİ




Mavi'nin, Faysal'ın teklifini kabul etmekten başka bir şansı yoktur. Faysal, Mavi'yi çaresiz durumda bırakmıştır. Mavi, Ali'ye gider ve boşanmakta kararlı olduğunu söyler. Ali, çok üzülür. Mavi'nin söylemediği bir şeyler olduğunu düşünmektedir ama Mavi, Faysal'ın teklifinden hiç söz edemez.


Başta Demirhan olmak üzere tüm sevdiklerinin hayatı söz konusudur. Adliye çıkışında Ali son kez Mavi'yle konuşmak için Hasibe'nin evine geldiğinde gördüğü şeye inanamaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Pages